Zwangerschapsyoga

 • Zwangerschap & yoga

  Een moment voor jezelf
  Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er gebeurt van alles in je lijf en ook je emoties veranderen. Je wilt volop genieten van de leuke dingen en de zwangerschapskwaaltjes zoveel mogelijk voorkomen. Soms heb je het gevoel dat het allemaal veel te snel gaat, dat je nauwelijks tijd hebt om stil te staan bij je zwangerschap. Dan is het heerlijk om op een vast tijdstip in de week even helemaal bezig te zijn met je groeiende buik en je kindje. Even een moment voor jezelf!

  De lessen zwangerschapsyoga
  Onze lessen zijn opgebouwd uit 3 belangrijke elementen: ademhaling, beweging en ontspanning.
  – Je leert ademhalingstechnieken, die je helpen om tijdens de bevalling de weeën op te vangen.
  – Lichamelijke oefeningen gericht op gebieden die in de zwangerschap vaak overbelast raken, helpen je om kwaaltjes te voorkomen of te verminderen.
  – Je leert te ontspannen met behulp van je ademhaling, waardoor je beter met eventuele pijn kunt omgaan.

  We werken met kleine groepen, omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden.

  Partners
  We organiseren zeer regelmatig een partneravond waar je samen aan deel kunt nemen. Op deze avonden besteden we aandacht aan wat je partner kan doen om jou tijdens de bevalling te steunen. Je partner maakt in het kort kennis met de ademhalingstechnieken die je geleerd hebt en er komen verschillende houdingen en massagetechnieken aan bod. Als je de lessen bij ons volgt, kun je je opgeven om met je partner aan zo’n avond deel te nemen. Kosten zijn €40,- per stel.

  Kennismakingsles
  Meedoen kan vanaf 3 maanden zwangerschap en je kunt doorgaan zolang je situatie het toelaat. Om te kijken of onze zwangerschapsyoga wat voor je is, kun je deelnemen aan een kennismakingsles. Meld je hier aan!

  Tarieven
  Alleen voor de  zwangerschapsyoga werken we met strippenkaarten. Je hebt geen inschrijfkosten en geen opzegtermijn. De strippenkaart blijft 9 maanden geldig en kan na de bevalling nog gebruikt worden in al onze andere lessen!

  Check ook onze yoga-baby’s 
  We zetten de naam van je kindje op de site, en een paar weken na je bevalling krijg je van ons een uitnodiging voor een babyfeestje. Je (bevallings)verhalen en ervaringen delen met andere jonge moeders en wij kunnen je kindje eindelijk ontmoeten!

  Kraamzorg nodig? Wij kunnen de Kraamvogel van harte aanbevelen. Ook gevestigd op het Engelserf 35, dus wel zo gemakkelijk!

  Klik hier voor reacties op de zwangerschapsyoga en lees de ervaringen van anderen!