Yoga-Pilates
Yoga: gewoon lekker!

Yoga en pilates zijn beide populaire trainingen. Wat gebeurt er als je deze twee trainingen combineert? Daar kom je achter bij de cursus yoga-pilates van CLYMS. In deze unieke cursus mengen wij elementen van beide vormen van oefeningen. Lees meer over deze prachtige cursus, en kom een keer een proefles volgen.

Yoga en pilates is een goede combinatie

In het dagelijks leven is de balans tussen geest en lichaam vaak verstoord. Yoga helpt je in de dagelijkse sleur naar je lichaam te luisteren. Naast dat yoga uit oefeningen bestaat, is het ook gericht op bewustwording en ontspanning. Bij yoga denkt men al gauw aan lenigheid. Je hoeft echter niet lenig te zijn om aan yoga te doen, hoewel het zeker je lenigheid zal bevorderen. De yoga-oefeningen dragen bij aan het op gang brengen van het zenuwstelsel en energiesysteem. Bij het uitvoeren van de oefeningen kan het lichaam relaxen, bijkomen en opladen.

Pilates kan een goede ondersteuning zijn bij blessures en fysieke gebreken. De pilatesoefeningen ondersteunen uiteindelijk een gestroomlijnd lichaam met sterke buikspieren. Zo dragen de oefeningen bij aan kracht, flexibiliteit en coördinatie van het lichaam.

Schrijf je in voor onze yoga-pilates-lessen

Onze yoga-pilates lessen zijn aantrekkelijk voor mensen die zowel aan hun geestelijke als lichamelijke conditie willen werken. Oftewel, voor wie wat meer aandacht wil besteden aan het versterken van de buikspieren en de “core-stability”, maar ook wil werken aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest. Schrijf je nu in voor een kennismakingsles via het contactformulier of door te mailen naar info@clyms.nl. Bekijk de lestijden en maak kennis met deze unieke discipline. Meer intensievere oefeningen voor een sterk, soepel en fit lichaam!

Alle lessen

Onze docenten

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout