Yoga Nidra
Yoga: ontspanning!

Yoga nidra is een vorm van yoga die steeds populairder aan het worden is. Bij deze ‘slaapyoga’ leidt de docent je in een diepe staat van ontspanning. Je lichaam staat als het ware in slaapstand, terwijl je bewustzijn nog wel actief is. In deze toestand komen heeft allerlei voordelen – het sterkt je geest en ontspant je lichaam. Zo leer je jezelf beter kennen, signalen van je lichaam herkennen beter omgaan met de stress van het dagelijks leven. Wil jij ook wel eens een yoga nidra les volgen? Kom dan eens langs bij Clyms.

Wat is yoga Nidra precies?

Hoewel het ‘slaapyoga’ wordt genoemd, is yoga nidra niet hetzelfde als een dutje doen. Tijdens deze workshop lig je ontspannen op je rug, maar blijf je steeds wakker. Door op de juiste wijze te ontspannen, kom je in het grijze gebied tussen slaap en bewustzijn. Door een positieve intentie te formuleren voor jezelf werk je aan je geestelijke gesteldheid. Maar ook lichamelijk heeft het veel voordelen: yoga zorgt er bijvoorbeeld voor dat je veel beter slaapt en meer energie krijgt. Je kunt deze vorm van yoga thuis beoefenen, maar je kunt ook een yoga nidra les bij ons komen volgen.

 Schrijf je in voor een workshop

Ben je benieuwd naar de zogeheten ‘slaapyoga’ en wil je een yoga Nidra les volgen? Schrijf voor gratis een proefles. De docenten van Clyms hebben veel ervaring met het begeleiden van deze yogasessies en zorgen ervoor dat je op de juiste manier kennismaakt met deze bijzondere tak van yoga.

Het lesrooster van Clyms 

 

Maandag 

10:30Dru yogaClementine
20:30Dru yogaClementine

 

Dinsdag 

9:00PilatesAlicia
10:30Yin yogaAlicia
16.15Kinder yogaKrista
19:00Dru yogaClementine
20:30ZwangerschasyogaClementine

 

 

 

Woensdag

9:00Dru yogaClementine
10:30Dru yogaClementine
19:30Yoga NidraKrista

 

Donderdag  

9:00Slow FlowAlicia
10:30Yin yogaAlicia
18:45PilatesEileen
19:00Vinyasa yogaPetra
20:30Yin yogaPetra

 

Vrijdag

9:00PilatesAlicia
10:30Slow Flow yogaAlicia

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout