Yoga Nidra
Yoga: ontspanning!

Yoga nidra is een vorm van yoga die steeds populairder aan het worden is. Bij deze ‘slaapyoga’ leidt de docent je in een diepe staat van ontspanning. Je lichaam staat als het ware in slaapstand, terwijl je bewustzijn nog wel actief is. In deze toestand komen heeft allerlei voordelen – het sterkt je geest en ontspant je lichaam. Zo leer je jezelf beter kennen, signalen van je lichaam herkennen beter omgaan met de stress van het dagelijks leven. Wil jij ook wel eens een yoga nidra les volgen? Kom dan eens langs bij Clyms.

Wat is yoga Nidra precies?

Hoewel het ‘slaapyoga’ wordt genoemd, is yoga nidra niet hetzelfde als een dutje doen. Tijdens deze workshop lig je ontspannen op je rug, maar blijf je steeds wakker. Door op de juiste wijze te ontspannen, kom je in het grijze gebied tussen slaap en bewustzijn. Door een positieve intentie te formuleren voor jezelf werk je aan je geestelijke gesteldheid. Maar ook lichamelijk heeft het veel voordelen: yoga zorgt er bijvoorbeeld voor dat je veel beter slaapt en meer energie krijgt. Je kunt deze vorm van yoga thuis beoefenen, maar je kunt ook een yoga nidra les bij ons komen volgen.

 Schrijf je in voor een workshop

Ben je benieuwd naar de zogeheten ‘slaapyoga’ en wil je een yoga Nidra les volgen? Schrijf voor gratis een proefles. De docenten van Clyms hebben veel ervaring met het begeleiden van deze yogasessies en zorgen ervoor dat je op de juiste manier kennismaakt met deze bijzondere tak van yoga.

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout