Yoga en Meditatie reis naar Ierland

Is het gras in Ierland groener?
Ervaar het zelf! Elk jaar organiseert CLYMS een yoga en meditatie reis naar de Ierse westkust.

VERBLIJF
We verblijven een week lang in een schitterend gelegen en comfortabel retreatcentre, direct aan de Atlantische Oceaan. Er zijn zowel 1, 2, als 3-persoons kamers met en suite badkamer. Het verblijf is op basis van vol pension. Er wordt met veel aandacht voor smaak en verse ingredienten voor ons gekookt. Je leert weer van alles bij over de vegetarische keuken!

PROGRAMMA
We starten de ochtend met een verkwikkende yogales en sluiten de dag ook weer af met yoga en meditatie. De lessen worden gegeven door Clementine Vos.Tussen de yogalessen door kun je genieten van de prachtige uitzichten, frisse zeelucht inademen, heerlijk eten en elke dag laten we je kennismaken met een ander stukje Ierland. Uitstapjes naar verschillende highlights zijn inbegrepen. De Cliffs of Moher en een echte Ierse pub staan op ons programma!

VERVOER
We vliegen met Air Lingus op Cork en vandaaruit rijden we per minibus via een prachtige route naar onze bestemming.

KOSTEN
De kosten voor deze reis van een week zullen rond de €1150,- euro komen te liggen. Inbegrepen zijn vliegreis, transfers, volpension verblijf in 2-persoonskamer en-suite, excursies, yoga- en meditatielessen. Niet inbegrepen zijn uitgaven van persoonlijke aard en 1 lunch tijdens een excursie. Verblijf op een 1-persoonskamer is mogelijk voor een geringe toeslag.

FOTO’S
Via deze link vind je op deze pagina het fotoalbum van onze afgelopen reis.