Yin yoga

Ervaar diepe ontspanning en innerlijke balans met Yin Yoga

Yin Yoga: Een reis naar diepe ontspanning

Bij Clyms Yoga Harderwijk nodigen we je uit om de helende kracht van Yin Yoga te ervaren. Yin Yoga is een kalmerende en meditatieve yogastijl die zich richt op het vertragen en verstillen van je lichaam en geest. In tegenstelling tot dynamische yogastijlen, waarbij spieren actief worden gebruikt, richt Yin Yoga zich op het ontspannen van de spieren en het stimuleren van het bindweefsel en de diepere lagen van het lichaam.

Herstellen van de balans

Tijdens onze Yin Yoga-lessen nodigen we je uit om te vertragen, te ademen en in het moment te zijn. Met behulp van langdurige en zorgvuldig gekozen houdingen, gecombineerd met diepe ademhaling, open je zachtjes je lichaam en creëer je ruimte in je geest. Yin Yoga helpt bij het loslaten van spanning, het vergroten van de flexibiliteit en het herstellen van de natuurlijke balans in je lichaam.

Vertraag, Ontspan en Laad Op

In onze Yin Yoga-lessen nodigen we je uit om te vertragen, te ontspannen en jezelf op te laden. Door je lichaam in specifieke houdingen te positioneren en deze voor langere tijd vast te houden, stimuleren we de energiestroom door meridianen en revitaliseren we de organen. Dit helpt niet alleen bij het verlichten van spanning en het vergroten van de flexibiliteit, maar ook bij het herstellen van de innerlijke balans en het bevorderen van een diepe staat van ontspanning.

Gratis kennismaking

Iedereen die voor de eerste keer komt kan gratis een kennismaking les plannen. Dat kan je zelf ervaren wat Yin yoga voor jou kan betekenen.

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout