Wie zijn wij?

Centrum voor Leven, Yoga, Meditatie en Stressreductie

Clementine Vos

Clementine Vos

De oprichtster van CLYMS. Is rond 1993 begonnen met het geven van meditatielessen. Na het voltooien van de Dru yoga-docentenopleiding, bouwde zij CLYMS uit tot het Centrum voor Leven, Yoga, Meditatie en Stressreductie.

PIETER VAN OOSTERHOUT

PIETER VAN OOSTERHOUT

Werkt inmiddels ruim 20 jaar als officier bij het Ministerie van Defensie en is door zijn zoektocht naar balans op het pad van yoga beland en daar niet meer van afgestapt. Na het afronden van de Dru yoga-docentenopleiding, de Vinyasa Docentenopleiding en Trauma Sensitieve Yoga-module van De Nieuwe Yoga School en de Dru meditatie-docentenopleiding geeft hij nu zowel binnen Defensie als bij CLYMS lessen yoga en meditatie. In zijn lessen wil hij zoveel mogelijk mensen de kracht en ontspanning van yoga en meditatie laten ervaren.

MIEKE OPDAM

MIEKE OPDAM

Op 34-jarige leeftijd ontdekte Mieke haar creatieve talent. Inmiddels is ze 59 jaar en nadat ze een aantal jaren geleden vaak last van rugpijn en stramme spieren had, voelde ze dat er iets moest gaan gebeuren. “Yoga? Nee… niks voor mij…. ik ben niet lenig…” En toen ontdekte Mieke Dru Yoga, een bijzonder aangename verrassing: een milde vorm met verbazingwekkende effecten. Ze besloot de Dru Yoga docentenopleiding te gaan volgen. En nu geeft ze Dru Yoga lessen bij CLYMS!

LIZ MAVRAKI

LIZ MAVRAKI

Tekst volgt!

Alle lessen