Pilates

Versterk je lichaam en geest met pilates

Pilates in Harderwijk: Een Holistische Benadering van Kracht en Flexibiliteit

Bij Clyms Yoga studio in Harderwijk bieden we hoogwaardige Pilates-lessen aan. Pilates is een populaire en effectieve fitnessmethode die zich richt op het versterken en verlengen van spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van flexibiliteit. Ontdek de vele voordelen van Pilates voor zowel je lichaam als geest.

 

Bouw kracht, stabiliteit en lenigheid op met Pilates

In onze Pilates-lessen in Harderwijk werk je aan het opbouwen van kracht, stabiliteit en lenigheid. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij het uitvoeren van gecontroleerde oefeningen en vloeiende bewegingen, waardoor je core-spieren versterken en je lichaamshouding verbetert. Vergroot je algehele flexibiliteit en ontwikkel langere, slankere spieren.

Inspirerende Pilates-omgeving in Harderwijk

Onze Pilates-lessen vinden plaats in onze yoga studio in Harderwijk. Met een ruime en comfortabele trainingsruimte creëren we een omgeving waarin je je op je gemak voelt en je volledig kunt concentreren op je Pilates-oefeningen. Ervaar de perfecte setting voor jouw Pilates-sessies in Harderwijk.

Schrijf je in voor onze pilates lessen 

Onze pilates lessen zijn aantrekkelijk voor mensen die zowel aan hun geestelijke als lichamelijke conditie willen werken. Oftewel, voor wie wat meer aandacht wil besteden aan het versterken van de buikspieren en de “core-stability”, maar ook wil werken aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest. Bekijk de lestijden en maak kennis met deze unieke discipline. Meer intensievere oefeningen voor een sterk, soepel en fit lichaam!

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout