OVER CLYMS

Centrum voor Leven, Yoga, Meditatie en Stressreductie

CLYMS helpt lichamelijk en geestelijk ontspannen

Bij CLYMS willen we mensen, voor wie de spanning soms te hoog oploopt, handvatten geven om de drukte het hoofd te bieden en op een gezonde manier om te gaan met de haast onvermijdelijke stress van het leven. CLYMS biedt verschillende programma’s om het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te laten komen. Onze programma’s zijn gebaseerd op de al eeuwenoude tradities van yoga en meditatie, in een eigentijds jasje gestoken. Met beide benen stevig op de grond werk je aan lichamelijke en geestelijke ontspanning. Binnen enkele weken voel je je al meer ontspannen en lekkerder in je vel!

“Het blijft maar malen in mijn hoofd!”

Een veel gehoorde klacht in deze hectische tijden. Voelt u zich regelmatig moe, gejaagd of prikkelbaar? of heeft u last van hyperventilatie, een hoge bloeddruk, hoofdpijn of nek- en/of rugklachten? Kunt u slecht in slaap komen, of u niet goed concentreren? Dan zijn de ontspannende programma’s van CLYMS wat voor u!

Voor ieder wat wils

Afhankelijk van je behoefte en voorkeur kies je een vorm die bij je past. En kun je niet kiezen? Neem dan een onbeperkt abonnement. Voor slechts €7,50 euro per maand extra kun je aan elke les van je keuze deelnemen!

– De fysieke beweging van dru-yoga, voor lijfelijke en mentale soepelheid.

– Wil je meer aandacht voor het versterken van je spieren en een strakkere buik, kies dan voor yoga-pilates.

– Houd je niet zo van bewegen, dan is mindfulness-meditatie wellicht de manier om meer rust te vinden.

– Ben je als man meer van de “mannen-onder-elkaar”, dan is men-only-yoga misschien wel wat voor jou!

– En is de spanning eigenlijk al te hoog opgelopen, waardoor je lichamelijke of mentale klachten hebt gekregen, dan biedt CLYMS een stressreductie programma op maat.

Zowel in de yoga, als in de meditatie en de stressreductie programma’s, maken we gebruik van ademhalings- en ontspanningstechnieken, waardoor je al na enkele weken lekkerder in je vel zit!

Laat je overtuigen en schrijf je in voor een kennismakingsles!

CLYMS werkt samen met artsen,  verloskundigen en het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. De programma’s van CLYMS vormen een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.