Over Clyms

Centrum voor Leven, Yoga, Meditatie en Stressreductie

CLYMS Helpt uitgebreid ontspannen
Lichamelijk en geestelijk

Bij CLYMS willen we mensen voor wie de spanning soms te hoog oploopt, handvatten geven om de drukte het hoofd te beiden en op een gezonde manier om te gaan met de haast onvermijdelijke stress van het leven. Bij CLYMS kun je uitgebreid ontspannen: CLYMS biedt verschillende programma’s om het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te laten komen. De programma’s zijn gebaseerd op de al eeuwenoude tradities van yoga en meditatie, in een eigentijds jasje gestoken. Met de beide benen stevig op de grond werk je aan lichamelijke en geestelijke ontspanning. Binnen enkele weken voel je je al meer ontspannen en lekkerder in je vel!

Heb je ons artikel in In&Om al gelezen? Klik hier om te openen.

Het blijft maar malen in mijn hoofd!

Langzaam wordt je lichaam soepeler. Je houding verbetert en nek-en rugklachten verminderen. Je wordt je meer bewust van je lijf en de processen die zich daarin afspelen. Je gaat ontdekken hoe lichaam en geest op elkaar inwerken en je leert de signalen van ongezonde stress te herkennen. Je krijgt ademhalings- en ontspanningstechnieken aangereikt om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, waardoor je beter met stress kunt omgaan.

Kortom, je wordt een leuker, vitaler en evenwichtiger mens met yoga! Wil je nog meer lezen over dru-yoga? Kijk dan eens op deze website.

Alle lessen

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer posuere ornare metus nec cursus.

 

Voor ieder wat wils

Afhankelijk van je behoefte en voorkeur kies je een vorm die bij je past. En kun je niet kiezen? Neem dan een onbeperkt abonnement. Voor slechts €7,50 per maand extra kun je aan elke les van je keuze deelnemen!

  • De fysieke beweging van dru-yoga, voor lijfelijke en mentale soepelheid.
  • Wil je meer aandacht voor het versterken van je spieren en een strakkere buik, kies dan voor yoga-pilates.
  • Houd je niet zo van bewegen, dan is meditatie wellicht de manier om meer rust te vinden.
  • Ben je als man meer van de “mannen-onder-elkaar”, dan is men-only-yoga misschien wel wat voor jou!
  • Is de spanning eigenlijk al te hoog opgelopen, waardoor je lichamelijke of mentale klachten hebt gekregen, dan biedt CLYMS een stressreductie programma op maat.

Zowel in de yoga als in de meditatie en stressreductie programma’s, maken we gebruik van ademhalings- en ontspanningstechnieken. Daardoor zit je al na enkele weken lekkerder in je vel!
Wil je nog meer over ons lezen? Bekijk dan hier ons artikel in In&Om.

Laat je overtuigen en schrijf je in voor een kennismakingsles! 

CLYMS werkt samen met artsen, verloskundige en het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. De programma’s van CLYMS vormen een aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

Onze docenten

 

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout

Mieke Opdam

Liz Mavraki