Clyms
Yoga voor iedereen  

Al ruim 15 jaar is Clyms een begrip in harderwijk en omstreken. Bij Clyms bieden wij yoga aan die voor iedereen toegankelijk is. Van heel rustgevend en ontspannen tot zware vormen die echt een sport zijn. 

Bij Clyms vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Kleine groepen, goede yoga docenten, sfeervolle zaal en ruimte om naast yoga te ontspannen met elkaar en wat te drinken.

 

Contact gegevens

Clyms yoga Harderwijk

Engelserf 35 C
3843 BD Harderwijk
info@clyms.nl
06-86800199

 

Heb je vragen? Klik dan op “Neem contact op”. Wil je een proefles aanvragen? Klik dan op “proefles aanvragen”. 

 

Clyms per mei 2021 overgenomen

Clementine draagt het stokje over aan Maaike Wiersema van Sport&Spine. Door de de langdurige sluiting in 2020 en begin 2021 en de bijkomende gevolgen heeft Clementine besloten niet als ondernemer verder te gaan. Clementine blijft wel als Yoga docent actief bij Clyms.

Na een grote verbouwing zijn wij per 5 juni 2021 weer open met een compleet nieuw aanbod yoga lessen. Bekijk het lesaanbod en de nieuwe docenten.

 

Sport&Spine fysiotherapie

Sinds 2014 is Maaike met Sport&Spine begonnen op het Engelserf. Al een tijdje als buren van Clyms in het souterrain. Bij Sport&Spine zijn we erg gefocust op sporten en bewegen om te herstellen van klachten. We hebben sportgroepen met medisch fitness en Clyms yoga past daar heel mooi bij.

Balans en ontspanning voor iedereen

Bij Clyms willen we mensen voor wie de spanning soms te hoog oploopt, handvatten geven om de drukte het hoofd te beiden en op een gezonde manier om te gaan met de haast onvermijdelijke stress van het leven. Bij Clyms kun je uitgebreid ontspannen. De programma’s zijn gebaseerd op de al eeuwenoude tradities van yoga en meditatie, in een eigentijds jasje gestoken.

Met de beide benen stevig op de grond werk je aan lichamelijke en geestelijke ontspanning. Binnen enkele weken voel je je al meer ontspannen en lekkerder in je vel!

 

Het blijft maar malen in mijn hoofd!

Langzaam wordt je lichaam soepeler. Je houding verbetert en nek-en rugklachten verminderen. Je wordt je meer bewust van je lijf en de processen die zich daarin afspelen. Je gaat ontdekken hoe lichaam en geest op elkaar inwerken en je leert de signalen van ongezonde stress te herkennen. Je krijgt ademhalings- en ontspanningstechnieken aangereikt om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, waardoor je beter met stress kunt omgaan.

Kortom, je wordt een leuker, vitaler en evenwichtiger mens met yoga.

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout