Mindfulness meditatie

 • Mindfulness-meditatie

  Als je behoefte hebt aan meer inzicht in je gedachten en gevoelens kan meditatie en mindfulness een uitkomst bieden. Wil jij nog meer technieken leren om het stil te laten worden in je hoofd? Dan kunnen de meditatie lessen van CLYMS wat voor jou zijn! Ook voor iedereen die ooit een meditatie mindfulness cursus heeft gedaan en de behoefte heeft aan inspiratie om de technieken te blijven gebruiken, zijn onze meditatie lessen perfect. Zie het als een soort wekelijkse onderhoudsbeurt waarbij je even de resetknop kan gebruiken.

  Meditatie en mindfulness verruimt je bewustzijn

  Hoe zien onze meditatie lessen er ongeveer uit? Door middel van ademhalings-, concentratie- en visualisatie-oefeningen, voorafgegaan door enkele fysieke oefeningen om ook je lichaam voor te bereiden, krijg je inzicht in je gedachten en gevoelens. In plaats gedachten te beredeneren, leer je ze te voelen. Stil worden en loslaten vormen samen meditatie. Er bestaat geen goed of fout, het zijn ten slotte je gedachten. Meditatie en mindfulness technieken helpen je bewuster in het leven te staan en je richting te bepalen. Het geeft je rust én energie. Voordeel van mindfulness bij CLYMS is de deskundige, heldere en concrete begeleiding, recht vanuit het hart en met humor.

  De voordelen van meditatie

  Er zijn veel voordelen die ontstaan dankzij meditatie. Denk hierbij aan:

  • Het verlaagt je bloeddruk
  • Je staat steviger in je schoenen
  • Je concentratie verbetert
  • Je bent beter in staat beslissingen te nemen
  • Het geeft inzicht in je leven

  Interesse in onze lessen?

  Wil je ook een keer ervaren hoe mindfulness jou kan helpen? Schrijf je dan in voor onze lessen. Je kan er ook voor kiezen een proefles te volgen om kennis te maken met CLYMS. Dat kan met het contactformulier op onze website of telefonisch. Wij zijn bereikbaar via info@clyms.nl. Ook kan je via de website de lestijden bekijken.