Men-only yoga
iets voor jou?

Daar waar mannen vroeger van origine beoefenaars van yoga waren, is de meerderheid van de huidige yoga-beoefenaars vrouw. Bij Clyms willen we iedereen de kans bieden om yoga te ontdekken; daarom bieden wij yoga for men aan. Bij gebrek aan een manlijke docent staat er tijdelijk een vrouw als docent. 

Mannen yoga wordt steeds populairder

Yoga for men gaat over balans en verbinding: tussen hard en zacht, tussen het fysieke en het mentale, tussen inspanning en ontspanning. Juist in tijden van deadlines, stress en competitie is het noodzakelijk om terug te kunnen schakelen, te kunnen vertragen, te ontspannen en te luisteren naar je lichaam en geest. Dat geldt zowel voor mannen als vrouwen. Yoga is hiervoor de aangewezen manier. Tijdens de lessen ontstaat er ruimte, voor herstel en reflectie, leren, nieuwe ideeën en creativiteit. Mannen yoga is hiervoor de aangewezen manier.

 Schrijf je nu in voor yoga for men

Wij zijn ervan overtuigd dat mannen yoga de perfecte manier is om een stressvol leven het hoofd te bieden. Ben je ook benieuwd naar onze yoga voor de man? Meld je aan voor een proefles. 

Onze docenten

Petra van Zeijst

Krista Ietswaard

Clementine Vos

Alicia van der Flier

Annette Paulich