Meditatie lessen

Als je behoefte hebt aan meer inzicht in je gedachten en gevoelens kunnen meditatie lessen een uitkomst bieden. Wil jij nog meer technieken leren om het stil te laten worden in je hoofd? Dan kunnen de yoga en meditatie lessen van Clyms wat voor jou zijn! Ook voor iedereen die ooit een meditatie mindfulness cursus heeft gedaan en de behoefte heeft aan inspiratie om de technieken te blijven gebruiken, zijn onze yoga en meditatie lessen perfect. Zie het als een soort wekelijkse onderhoudsbeurt waarbij je even de resetknop kan gebruiken.

Meditatie verruimt je bewustzijn

Hoe zien onze yoga en meditatie lessen er ongeveer uit? Door middel van ademhalings-, concentratie- en visualisatie-oefeningen, voorafgegaan door enkele fysieke oefeningen om ook je lichaam voor te bereiden, krijg je inzicht in je gedachten en gevoelens. In plaats van gedachten te beredeneren, leer je ze te voelen. Stil worden en loslaten vormen samen meditatie. Er bestaat geen goed of fout, het zijn ten slotte je gedachten. Meditatie technieken helpen je bewuster in het leven te staan en je richting te bepalen. Het geeft je rust én energie. Voordeel meditatie Clyms is de deskundige, heldere en concrete begeleiding, recht vanuit het hart en met humor.

De voordelen van meditatie

Er zijn veel voordelen die ontstaan dankzij meditatie. Denk hierbij aan:

  • Het verlaagt je bloeddruk
  • Je staat steviger in je schoenen
  • Je concentratie verbetert
  • Je bent beter in staat beslissingen te nemen
  • Het geeft inzicht in je leven
Meditatie Clyms harderwijk

 

Interesse in onze lessen?

Wil je ook een keer ervaren hoe meditatie jou kunnen helpen? Schrijf je dan in voor onze lessen. Je kan er ook voor kiezen een gratis proefles te volgen om kennis te maken met Clyms. Vraag hier onder direct een proefles aan. Wij zijn bereikbaar via info@clyms.nl. Ook kan je via de website de lestijden bekijken.

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout