Kennismakingsles

Tijdens een kennismakingsles draai je in een normale les van jouw keuze mee. Deze les is bedoeld om kennis te maken en jou de sfeer te laten proeven. Bevalt de proefles? Dan kun je een kennismakingsabonnement nemen. Zo zit je nergens aan vast en kun je de yogalessen wat langer uitproberen. Bij dit abonnement kun je onze yogalessen zes weken uitproberen voor de prijs van vier. Op die manier kun je op je gemak kennismaken met de voordelen van yoga zoals het verbeteren van je core stability, meer ontspanning en beter slapen.

Volg een kennismakingsles en leer je bewust ontspannen

Bij Clyms kun je terecht voor een kennismakingsles in verschillende soorten yoga die stuk voor stuk voor ontspanning van lichaam en geest zorgen en je core stability verbeteren. Door je bewust te leren ontspannen, zal je beter slapen en ook beter om leren gaan met de stress van het dagelijks leven. Welke manier voor jou het beste werkt, hangt ervan af waar je met yoga op wilt focussen. Weet je niet zo goed welke manier van bewust ontspannen voor jou het beste werkt? Dan voorzien onze ervaren docenten je graag van advies.

 

Verschillende soorten yoga voor een verbeterde core stability en meer ontspanning

Wanneer je bij ons langskomt voor een kennismakingsles vragen we je om 10 minuten eerder te komen. Zo kunnen we eerst even kennis met je maken en alvast wat uitleg geven. Welke vorm van yoga ga jij bij ons volgen om je core stability te verbeteren, beter te slapen en meer ontspanning in je leven te brengen? Wij adviseren je graag. 

  Heb je een kennismakingsles gevolgd en ben je overtuigd? Dan kun je al een jaarabonnement nemen voor het tarief van € 50,- per maand! 

  Schrijf je in voor een kennismakingsles

  Volg een kennismakingsles en ervaar de ontspanning en andere voordelen die yoga biedt. Leer jezelf bewust ontspannen, ervaar hoe het is om beter te slapen en verbeter je core stability met yoga. Meld je aan voor een proefles

  Onze docenten

  Petra van Zeijst

  Alicia van der Flier

  Clementine Vos

  Pieter van Oosterhout