Hatha Yoga

Ontdek de kracht van Hatha Yoga

Bij Clyms bieden we een verscheidenheid aan yogastijlen aan, waaronder het populaire en toegankelijke Hatha Yoga. Hatha Yoga is een oude yogastijl die zich richt op het creëren van harmonie tussen lichaam en geest door middel van fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie.

Herstel je innerlijke balans met Hatha Yoga

In onze Hatha Yoga-lessen nodigen we je uit om een moment voor jezelf te nemen, los te laten en je innerlijke balans te herstellen. Door middel van zorgvuldig samengestelde houdingen en sequenties werken we aan het versterken van je lichaam, het vergroten van je flexibiliteit en het verbeteren van je algehele welzijn.

Onze ervaren en gepassioneerde docenten begeleiden je tijdens elke les en zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving. Of je nu een beginner bent die nog nooit yoga heeft geprobeerd, of een ervaren beoefenaar die zijn/haar praktijk wil verdiepen, onze Hatha lessen zijn geschikt voor mensen van alle niveaus en leeftijden.

Stressvermindering en innerlijke rust

Naast de fysieke voordelen biedt Hatha Yoga ook tal van andere voordelen. Door bewuste ademhalingstechnieken toe te passen, kun je stress verminderen, je concentratie verbeteren en een diep gevoel van kalmte en innerlijke rust ervaren. Hatha Yoga is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en een moment van ontspanning en zelfzorg te vinden.

Ben je klaar om de helende kracht van Hatha Yoga te ervaren? Plan vandaag nog een proefles via onderstaande knop. We verwelkomen je graag in onze studio en kijken ernaar uit om je te begeleiden op je yogareis naar welzijn en innerlijke balans. Namaste!

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout