Dru yoga

Dru Yoga: Een Zachte en Vloeiende Yogastijl

Dru yoga is al lang niet meer vaag of zweverig! Yoga bij Clyms in Harderwijk is een leuke en moderne manier om je fitter, vitaler en gezonder te voelen. Bovendien is het niet alleen goed voor je lijf, maar brengt het ook rust en ontspanning in je hoofd! Deze vorm van yoga kenmerkt zich door gebruik te maken van zachte bewegingen en bewegingsreeksen. Dit zijn de zogenaamde Energy Block Release reeksen. Daarnaast gebruiken we uiteraard de yoga houdingen zoals in de Hatha yoga. Ook verwerken we aspecten van de Yin yoga en de Restorative yoga in onze lessen.

Wat is dru yoga en voor wie is het geschikt?

Dru yoga bij Clyms is geschikt voor jong en oud. We passen de oefeningen aan ieders mogelijkheden aan en bouwen zo langzaam op. Je hoeft echt geen slangenmens te zijn. Yoga doe je immers voor jezelf, het is geen wedstrijd! 

Wat is het voordeel van dru yoga?

Vraag je jezelf af wat dru yoga is en wat het voor je lichaam doet? Daar geven we graag antwoord op. Langzaam wordt je lichaam soepeler. Je houding verbetert en nek- en rugklachten verminderen. Je wordt je meer bewust van je lijf en de processen die zich daarin afspelen. Je gaat ontdekken hoe lichaam en geest op elkaar inwerken en je leert de signalen van ongezonde stress te herkennen. Je krijgt ademhalings- en ontspanningstechnieken aangereikt om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen, waardoor je beter met stress kunt omgaan. Kortom, je wordt een leuker, vitaler en evenwichtiger mens met dru yoga!

Kom tot rust tijdens ontspannende yoga

Dru yoga zorgt ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen. Iets waar iedereen van elke leeftijd baat bij heeft. Speciaal tijdens de zwangerschap of bij kanker kan yoga verlichting bieden. Hoe jong of oud je bent en wat je situatie is maakt niet uit, want dru yoga helpt je altijd om te ontspannen. Kom langs voor een proefles en ervaar het zelf. 

Onze docenten

Petra van Zeijst

Alicia van der Flier

Clementine Vos

Pieter van Oosterhout