Dit vinden andere deelnemers van Yoga en Pilates bij Clyms

Fijne Pilates lessen

maart 12, 2024

Op leeftijd is intensief blijven sporten. Fan van Pilatus welke lessen door super gemotiveerde docenten wordt gegeven. Je voelt je na een les voldaan. Kan niet zonder. Ben je geblesseerd dan kun je 1 deur verderop naar de fysio.

Henry

Super yoga school ❣️

februari 8, 2022

Ben lid vanaf begin, knap hoe jullie je door deze bewogen tijd heen bewegen.

Hoop ook dat Clementine nog lang blijft lesgeven ❣️

Janneke

Variëteit aan yogalessen en kundige docenten

december 26, 2021

Met veel plezier heb ik 2xper week yogalessen bij Clyms gevolgd. Het ruime aanbod aan lessen geeft de mogelijkheid om verschillende lessen uit te proberen en zo kennis te maken met verschillende vormen van yoga. Er is voor iedereen wat wils! Docenten zijn ervaren en in staat het niveau aan te bieden dat bij jou persoonlijk past. De ruimte waar de yogaschool is gevestigd is recentelijk verbouwd. Veel licht en rustige kleuren zorgen er voor dat je nog beter tot rust kan komen. Boekingssysteem via een app werkt heel prettig en al je vragen over lessen, abonnement etc. worden altijd netjes beantwoord. Kortom, Clyms yogaschool is van harte aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar een yogaschool in een prettige omgeving met variëteit aan lessen en ervaren docenten!

M. Janssen

Luister naar je lichaam

november 17, 2021

Doe wat je kunt, luister naar je lichaam, Clementine kan het niet vaak genoeg zeggen. Gezellige sfeer, heerlijk inspannen en daarna ontspannen.

Joke de Maat

Ontspannen weer thuis

november 6, 2021

Ik ben erg blij dat ik me heb aangemeld bij Clyms. Mooie locatie en altijd een hele prettige sfeer. Daarnaast zijn de lessen echt super goed en kom ik altijd helemaal ontspannen weer thuis.

Marjolein Hagen