Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Het inhalen van gemiste lessen

Bij de abonnementen van Clyms Yoga en Sport&Spine fysiotherapie heb je altijd de mogelijkheid om later gemiste lessen in te halen. Zolang je abonnement actief blijft, kun je gebruikmaken van de opgespaarde lessen. Als je abonnement stopt, vervalt het tegoed.

 

Wanneer behoud je de opgespaarde lessen

Zolang je abonnement actief blijft, behoud je de opgespaarde lessen. Als deze eindigt, vervallen de credits.

Als je van abonnement wisselt, kun je in overleg een deel van je credits meenemen naar het nieuwe abonnement.

Stap je over op een strippenkaart, dan komen de opgespaarde credits te vervallen.

 

Vooruit boeken

Als je een abonnement hebt, kun je bij de docent of via e-mail vragen om je voor een langere tijd in het rooster te laten plannen. Bij een strippenkaart kun je tot het einde van de geldige strippen vooruit gepland worden.

 

Ziekte of medische aandoeningen

Ben je langdurig ziek, heb je een blessure of ben je geopereerd, waardoor je gedurende langere tijd niet naar Clyms kunt komen? Dan kun je verzoeken om je abonnement te pauzeren. In die periode hoef je niet te betalen, maar je behoudt wel de opgespaarde lessen.

 

Abonnement pauzeren bij vakantie

Het is niet mogelijk om een abonnement te pauzeren voor een vakantie. Als je voor een langere tijd niet kan komen, raden we aan het abonnement op te zeggen. Na je vakantie kun je weer een nieuw abonnement nemen. Let op dat je opgespaarde credits bij opzeggen vervallen. Als je het abonnement aanhoudt, spaar je de lessen op en kun je die later inhalen.

 

Aan- en afmelden voor een les

Indien je je hebt aangemeld voor een les, kun je tot 6 uur voor aanvang afmelden zonder dat hieraan les tegoed wordt onttrokken. Als je dit binnen een kortere termijn doet, brengen wij wel het les tegoed in rekening, tenzij je een geldige reden hebt voor de late annulering.

 

 

Betaling van het abonnement

Abonnementen worden per automatische incasso betaald. Bij het aangaan van een abonnement moet je de automatische incasso instellen zodat er maandelijks afgeschreven kan worden. Abonnementen zijn altijd op te zeggen voor het einde van de looptijd. Als er iets niet juist verloopt met de betaling, neem dan altijd contact op met info@clyms.nl.

 

Betaling van een strippenkaart

Bij het aankopen van een strippenkaart is het niet mogelijk om geld terug te ontvangen voor de niet gebruikte strippen. Elke strippenkaart heeft zijn eigen geldigheidsduur. Als deze verlopen is, kun je contact opnemen en bekijken we of we de geldigheid kunnen verlengen.