Wie zijn wij?

CLEMENTINE VOS

De oprichtster van CLYMS. Is rond 1993 begonnen  met het geven van meditatielessen. Na het voltooien van de Dru yoga-docentenopleiding, bouwde zij CLYMS uit tot het Centrum voor Leven, Yoga, Meditatie en Stressreductie.

GERRIE STEIJAERT-VAN EERBEEK

Heeft ruim 36 jaar binnen de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Haar achtergrond is verpleegkunde. In 2011 voltooide ook zij de Dru yoga-docentenopleiding en is ze inmiddels Natuurgeneeskundig therapeut. Als mede-eigenaar wijdt zij zich samen met Clementine aan het verwezenlijken van de grootste wens van CLYMS om voor zoveel mogelijk mensen stress en daaruit voortkomende klachten te verminderen.

PIETER VAN OOSTERHOUT

Werkt inmiddels ruim 20 jaar als officier bij het Ministerie van Defensie en is door zijn zoektocht naar balans op het pad van yoga beland en daar niet meer van afgestapt. Na het afronden van de Dru yoga-docentenopleiding, de Vinyasa Docentenopleiding en Trauma Sensitieve Yoga-module van De Nieuwe Yoga School en de Dru meditatie-docentenopleiding geeft hij nu zowel binnen Defensie als bij Clyms lessen yoga en meditatie. In zijn lessen wil hij zoveel mogelijk mensen de kracht en ontspanning van yoga en meditatie laten ervaren.

LUCILE DE ZEEUW

Was van 2010-2017 mede-eigenaresse en docente bij CLYMS. Nu valt zij in waar nodig als vaste vervangster. Daarnaast verzorgt zij inspirerende yogareizen met haar bedrijf Yoga Planet. Nog altijd beschouwt ze het als haar missie jou te helpen “lekker in je vel” te zitten!